Viinilinna

Viinilinna on Solera Finland Oy:n kuluttajaviestintäkanava, jonka kautta juttelemme viineistä ja muista juomatuotteista ilon kautta, pilke silmäkulmassa ja ihminen ihmiselle. Viinin ei tarvitse olla liian vakavaa! Mielestämme viini, olut tai vaikkapa viski on enemmän kuin pelkkä neste pullon sisällä – se on elämys. Juomakokemukseen kietoutuu hetki, jossa juomaa nautitaan; paikka, jossa sitä nautitaan; ihmiset, joiden kanssa sitä nautitaan… Kippis ihanille elämyksille juomien maailmassa!

Viinilinnan blogista löydät parhaat juomavinkit niin arkeen kuin juhlaan. Esittelemme blogissa uutuustuotteitamme, sesongin parhaita juomasuosituksia sekä ikimuistoisimpia klassikkojuomia. Vinkkaamme ruokasuosituksia ja tarjoiluehdotuksia juomille, unohtamatta kuitenkaan pilkettä silmäkulmassa. Blogiin löydät tästä: www.viinilinna.fi/blogi.

Blogin lisäksi löydät meidät Facebookista ja Instagramista @viinilinna, ja totta kai juoma-alan tapahtumista! Mikään ei ole meistä parempaa, kuin päästä jengin pariin fiilistelemään juomia ja kertomaan mielenkiintoisia tarinoita tuotteidemme takaa. Torilla tavataan!

Haluamme tarjota ihmisille elämyksiä juomien parissa, mutta kehotamme silti nauttimaan alkoholijuomia kohtuudella. Lisätietoa kohtuukäytöstä saat osoitteesta nautikohtuudella.fi.

Lukk

Nyregistrering

Registrerer deg via e-post

Lukk

Nyregistrering

Er du allerede registrert? Logg inn her

Lukk

Logg inn

Har du glemt passordet?

Registrer deg her

Lukk

Glemt passordet?

Skriv inn din e-postadresse, så sender
vi deg gjenoppretting av nytt passord!

Lukk

Takk for din registrering

Vi har sendt en e-post. Vennligst følg instruksjonene for aktivering.