Viinilinna

Viinilinna on Hartwallin viestintäkanava, jossa tarjoamme ajankohtaisia juomavinkkejä ihminen ihmiselle.

Viinilinna on omistettu kaikille niille, jotka haluavat työpäivän päätteeksi romahtaa sohvalle ja avata huurteisen oluen – varsin ansaitusti. Niille, jotka haluavat nauttia vaalenapunaista skumppaa kertislaseista auringon laskiessa lämpimään kesäiltaan. Sekä aivan erityisesti kaikille niille, jotka innostuvat ennakkoluulottomasti vähän juomasta, kuin juomasta, kunhan se vain maistuu hyvältä.

Haluamme tarjota kaikille mahdollisuuden skoolata kanssamme, ja valikoimistamme löytyykin viinejä, väkeviä, oluita, alkoholittomia juomia sekä valmiita juomasekoituksia. Jotain jokaisen makuun. Viinilinnan tuotteita voi löytää lähikaupasta, supermarketista, Alkosta, kulmakuppilasta, fine-dine-ravintolasta, hotellin aulabaarista… vähän mistä vaan!

Uskomme, että viinin ei tarvitse olla liian vakava asia. Siksi meidät saattaakin löytää alan tapahtumista, viitta harteilla hulmuten ja kruunut puolivinossa takaraivolla. Ja kukapa ei haluaisi olla kuningas – ainakin päivän verran. Linnamme on kotisi, tervetuloa! Haluamme tarjota puitteet rennolle nautiskelulle ja keskustelulle, muistuttaa kaikkia huomaamaan arjen pienet ilot ja juhlistamaan hetkeä tässä ja nyt.

Ja lopuksi kehotamme nauttimaan alkoholijuomia aina kohtuudella. Lisätietoa kohtuukäytöstä saat osoitteesta nautikohtuudella.fi.