VEEN WATERS – maista tunturipurojen puhtaus

Veen on ensiluokkaisen puhdas, palkittu suomalainen luksusvesi. Lapin erämaan koskemattomasta luonnosta pullotettu Veen sisältää poikkeuksellisen vähän mineraaleja ja haastaa ajatuksen siitä, miltä vesi maistuu.

Äärimmilleen puhdistettu vesi on harvinainen herkku jopa Suomessa. Hanavesissä ja useimmissa pullovesissä on usein jäämiä mineraaleista ja muista pienhiukkasista, jotka tuovat makuun vivahteen, vaikka vesi onkin turvallista ja puhdasta. Tavallisessa arjessa lasi hanavettä palvelee tarkoitustaan, mutta silloin kun kaipaat lasiin ensiluokkaisen laadukasta ja pelkistetyn puhdasta vesielämystä, valitse Veen.

Hiilihapoton Velvet Still 0,33 l ja 0,66 l

Millaisiin tilanteisiin Veen sopii?

Veen on täydellinen välivesi viinien maisteluun. Lapin koskemattomista tunturipuroista pulppuava Veen-vesi on oivallinen valinta makupaletin puhdistamiseen ja viinin aromien huuhteluun. Kun putsaat makupaletin viinien välissä erityispuhtaalla vedellä, voit aloittaa seuraavan viinielämyksen neutraalilta pohjalta, jokaisesta nyanssista nauttien.

Suosittelemme kokeilemaan pehmeää Velvet Still -vettä erityisesti kuohuviinin ja kevyempien valkoviinien kanssa ja hienostuneesti kuplivaa Effervescent Sparkling -vettä punaviinien ja tuhdimpien valkoviinien seurassa. Tai toisin päin, mikäli haluat syventyä veden ja viinien väliseen suhteeseen kokeilevammin!

Kevyesti kupliva Effervescent Sparkling 0,33 l ja 0,66 l

Luksusvesi uudistaa kahvin ja kruunaa illallisen

Pehmeä Veen Velvet Still -vesi sopii loistavasti pohjaksi myös kahville ja teelle, mikäli haluat aistia jokaisen aromin ja vivahteen täydellisesti. Kun haluat syventyä kahviin täydellä sydämellä, tarvitset muutakin kuin laadukkaat välineet ja mieluisimman lajikkeen oikealla paahdolla – puhtaan, mineraalittoman veden vaikutus kahvin makuun on yllättävän suuri. Kokeile ja ylläty! Kenelle haluaisit keittää elämäsi parhaat kahvit?

Vai suunnitteletko kenties täydellistä ateriaa? Yhteistä illallista ystäville, romanttista iltaa rakkaalle tai täydellistä suupalojen harmoniaa omassa rauhassa? Varmista ylellinen lopputulos valitsemalla kupliva luksusvesi, jonka tyylikkyys hakee vertaistaan. Kultaisin ja hopeisin silauksin koristellut lasipullot kruunaavat harkitun kattauksen ja tasapainottavat lautaselle koottua kokonaisuutta. Vedestäkin saa nauttia!

Saatavilla hyvin varustelluista päivittäistavarakaupoista.