Vähäkalorinen alkoholi kruunaa kesän – seltzer on kesän 2021 trendijuoma

Kevyt ja raikas Echo Falls Seltzer on juomasekoitus, joka sisältää alkoholia, hiilihapotettua vettä, mehukkaita marjauutteita ja lorauksen supertrendikästä roseeviiniä. Kiinnostavia makuyhdistelmiä syntyy, kun kotoisat marjat yhdistetään ennakkoluulottomasti muun muassa pippuriin, litsiin ja ruusuun.

Mustikka-hibiskus, mansikka-pippuri ja vadelma-litsi – lue lisää Echo Falls Seltzer -juomista täältä!

Turhista kaloreista riisuttu seltzer sopii kuivista kuplista innostuvaan aikuiseen makuun ja on mutkaton vaihtoehto moneen menoon. Seltzerien kuumin kausi ajoittuu kesään, keskelle rentoa yhdessäoloa. Koppaa seltzer evääksi kätevästi kaupan hyllystä ja nauti yksin tai yhdessä. Seltzerin siivellä päivität kesäperinteet uudelle vuosikymmenelle.

Ota seltzer osaksi kesäperinteitä

Testaa marjaisa Echo Falls Seltzer kevyenä saunajuomana siiderin tilalla, piknikjuomana salaatin kyljessä tai rantakalliolla kesäiltaa kuulostellen. Testaa seltzer kolmella kiinnostavalla tavalla ja päivitä kesäperinteet nykyaikaan.

1. Hyödynnä koristeellinen tölkki kattauksessa ja kesäviemisinä

Tyylikäs 250 ml slim can istuu sellaisenaan vaaleaan kattaukseen ja on kiinnostava lisä kesäviemisiksi valitun kukkakimpun kylkeen. Poimitpa kukat omilta tiluksilta tai kukkakaupan kylmiöstä, koristeellisen kaunis tölkki on viehättävä lisä viemisiin.

2. Korvaa alkumalja kevyellä seltzerillä

Seltzeristä teet vähällä vaivalla myös vähäkalorisen drinkin: kasaa lasiin jääpaloja, lisää muutama jäinen marja ja koristele mintulla tai syötävillä kukilla. Drinkkiin sopivia syötäviä kukkia ovat esimerkiksi orvokki sekä ruohosipulin ja krassin kukat. Tyylikäs ja nopea drinkki on hetkessä valmis ja toimii kevyempänä vaihtoehtona perinteiselle kuohuvalle alkumaljalle. Tarkista kukkien puhtaus ennen käyttöä!

3. Tee kesäsaunasta marjaisa elämys

Seltzer sopii myös saunajuomaksi ja haastaa suvereenisti perinteisen saunavissyn. Kutsuvasti poreilevat kuplat hemmottelevat aisteja erityisesti saunan lämmössä ja takaavat raikkaan fiiliksen vielä jälkilämmön haihtuessa kostealta iholta. Marjaisan seltzerin rinnalle on helppo koota teemaan sopiva ihonhoitorutiini kasvonaamioista ja kuorinnoista, joissa marjat näyttelevät pääosaa. Pehmeät poskipäät ja saunapuhdas iho sopivat seltzerin kylkeen kuin kuikka järvelle!