Uutuusjuomat rikastuttavat Viinilinnan valikoimaa

Kauden uutuuskattaus ihastuttaa monipuolisuudellaan. Täyteläisten punaviinien ystäviä hemmotellaan parilla espanjalaisella sekä chileläisellä tulokkaalla. Raikkaan hapokkaat valkoviinit saavat puolestaan uuden rieslingin sekä malvasian joukkoonsa. Myös suosittu Ginger Joe -tuoteperhe täydentyy kahden kipakan inkiväärijuoman voimin.

Kolmea uutuuspunaviiniä yhdistää täyteläisyys

Uutuusjuomat kattavat kolme punaviiniä, jotka sopivat erinomaisesti syyssesonkiin.

Toro de Piedra Gran Reserva Carignan 2019

Chileläinen uutuusviini on saanut riemastuttavan vastaanoton lyhyessä ajassa – se pokkasi kunniamaininnan arvostetussa Vuoden Viinit -kilpailussa ja sai Viinilehdeltä täydet viisi tähteä. Alkon valikoimassa hintaluokkansa ainoa 100 % Carignan-rypäleestä valmistettu punaviini on tyylipuhdas ja täyteläinen. Kauniin tummanpunaisessa viinissä esiin nousevat tumma marjaisuus, mausteisuus ja tammisuus.

Monipuolinen ruoka- ja nautiskeluviini tarjoaa herkullisen elämyksen ja on hienostunut esimerkki siitä, mitä Carignan voi tarjota. Tässä viinissä on myös ikääntymispotentiaalia noin 10 vuotta.


Murviedro Pasión Red Organic

Monastrell- ja Garnacha-rypäleen yhdistelmästä kehkeytyy täyteläinen ja mehevä punaviini. Tumma marjaisuus ja mausteisuus ovat vahvasti läsnä tässä espanjalaisessa viinissä. Välimeri sekä lämmin aurinko luovat yhdessä mitä suotuisimmat olosuhteet viinin vijelyyn ja lopputuloksena syntyy hedelmäinen ja pehmeän tanniininen kokonaisuus.

Viini on omimmillaan maistuvien tapasten, mehevien liharuokien sekä riistan rinnalla – sitä siemailee syysillassa mielellään myös sellaisenaan.

Casa Rojo CL98 2020

Alkon tilausvalikoimasta löytyy arvostetun espanjalaisen tuottajan Casa Rojon Tempranillo. Runsaassa ja täyteläisessä punaviinissä ryhdikkäät tanniinit ovat tasapainossa happojen ja tuoreen hedelmäisyyden kanssa. Aromimaailmassa esiin nousee hillottua marjaa, tummaa kirsikkaa ja tuoreita yrttejä.

Roteva ja voimakas -makutyyppiä edustava Casa Rojo CL98 kantaa läpi liharuokien ja sopiikin erinomaisesti esimerkiksi hirvelle, grilli- ja pataruoille.

Valkoviiniuutuudet ovat hapokkaita ja hedelmäisiä

Tutustu Riesling- ja Malvasia-rypäleistä valmistettuihin tulokkaisiin.

Corvers-Kauter R3 Riesling Rheingau Reserve Organic

Todellista hintaluokkansa helmeä edustaa Corvers-Kauterin uutuusriesling. Tunnetulta Rheingaun alueelta ponnistavan viinin rypäleet on kerätty tilan parhailta palstoita ja alueen rieslingeille tyypillinen korkea hapokkuus kantaa viinissä. Tyylikäs ja intensiivinen valkoviini on upea taidonnäyte, jossa hapokkuus, mineraalisuus ja hedelmäisyys muodostavat tasapainoisen kokonaisuuden.

Anna viinin nostaa kala- ja äyriäisannokset uudelle tasolle tai nautiskele laadukkaan sushin seurana. Tästä viinistä on helppo pitää myös sellaisenaan siemailtuna.

Murviedro Pasión White Organic

Murviedron uuden viiniparin valkoinen osapuoli on valmistettu Malvasia-rypäleestä. Miellyttävän kuiva ja hapokas viini on hyvin aromaattinen ja hedelmäinen.

Grillatut tai paistetut kala-, kana- ja kasvisruoat luovat viinin kanssa sopusointuisan makuparin. Myös hapokkaat kastikkeet sopivat Murviedro Pasión White -viinin seuraan.

Uutuusjuomat täydentyvät kahdella Ginger Joella

Suosittu Ginger Joe -tuoteperhe kasvaa lokakuun aikana.

Stone’s Ginger Joe Reduced Calorie

Ginger Joe Reduced Calorie on kevytinkiväärijuoma, jossa kipakka inkivääri puraisee tutulla lämmöllä, mutta puolet entistä kevyempänä. Ginger Joe Reduced Calorie sisältää energiaa vain 25 kcal / 100 ml ja tuo inkiväärin raikkauteen hurmaavaa kepeyttä. Ginger Joe Reduced Calorie on makeutettu sukraloosilla ja se maistuu tutulla tavalla Ginger Joelle.

Markkinoiden ainoa kevytinkiväärijuoma sopii entiseen tapaan saunakaveriksi, illanistujaisiin ja ruokajuomaksi. Sukraloosilla makeutettu inkiväärijuoma ei säikähdä edes kuumennusta, joten sen voi nauttia myös höyryävän kuumana.

Saatavilla 12.10. alkaen.


Stone’s Ginger Joe 0% 33cl

Tuttu kipakan raikas maku ja nolla prosenttia alkoholia saatavilla nyt tölkissä. Aiemmin lasipullossa tiensä tutuksi tehnyt inkiväärijuoma on erinomainen tarjottava alkoholittomana vaihtoehtona sekä drinkkien ainesosana.

Uutuuden löydät 19.10. alkaen.