Uusi Liisa Mansikka & Sitruuna ja kesän paras sangriaohje

Liisa Mansikka & Sitruuna on kirpeän mansikkainen uutuus, joka maistuu Suomen suvelta. Valkoviinipohjaisen juoman lempeää makeutta tasapainottaa napakka hapokkuus, mikä tekee Liisasta monipuolisen, raikkaan ja maistuvan – tässä on kesäjuoma moneen makuun!

Makuyhdistelmän lisäksi uutta on myös Liisan saatavuus päivittäistavarakauppojen hyllyiltä. Liisa Mansikka & Sitruuna 5,5 % on pakattu kierrätettävään, uusiutuvasta puukuidusta valmistettuun tetrapakkaukseen. Litran kokoinen tetrapakkaus sujahtaa kevyesti piknikkoriin tai veneretkelle mukaan ja on särkymättömyytensä vuoksi turvallinen valinta. Tetratuotteen hiilijalanjälki on myös lasi- ja muovipullon valmistukseen verrattuna huomattavasti pienempi, joten tätä voi nauttia vihrein mielin.

Uusi Liisa jatkaa jo hyväksi havaittua linjaa, sillä Liisat ovat joka tilanteessa maistuvia, monikäyttöisiä ja ennen kaikkea laadukkaita hyvän mielen viinejä. Liisa Mansikka & Sitruuna sopii nautittavaksi sellaisenaan, mutta siitä valmistuu todella pienellä vaivalla myös erinomainen sangriakannu. Kokeile ja ihastu!

Sangriakannun ohje

Liisa Mansikka & Sitruuna

Sitrushedelmiä (sitruunaa, limeä appelsiinia)

Mansikoita

Jääpaloja

Pese ja lohko hedelmät kannuun. Lisää päälle mansikat ja jääpalat.
Lopuksi kaada Liisa Mansikka & Sitruuna ja avot – helppo sangia on valmis nautittavaksi!

Tutustu myös muihin Viinilinnan uusiin juomiin!