Nauti Ginger Joe lämpimänä kuin ystävän halaus
Tiesitkö, että aidolla inkiväärillä maustetun Ginger Joen voi myös lämmittää? Kipakasti poltteleva inkiväärijuoma ei nimestään huolimatta ole olut, joten sen
Alkoholiton Ginger Joe ei ole tylsä
Vuonna 2020 loppuvuoden juhlaputki ja pikkujoulukausi typistyivät hillittyyn etäilyyn ja uusi vuosi aukeaa odottavissa tunnelmissa. Koska odottavan aika on pitkä, suosittelemme keskittymään asioihin, jotka tuottavat iloa ja lisäävät jaksamista tässä hetkessä.
Joulukalenteri Ginger Joen tapaan
Jos olet lukenut aiempia artikkeleitamme, tiedät jo, että Ginger Joesta on moneksi. Aitoa inkivääriä sisältävän Ginger Joen voit nauttia illanistujaisissa,
Kruunaa juhlatunnelma Ginger Joella – alkoholilla tai ilman
Aitoa inkivääriä sisältävä, kipakasti poltteleva Ginger Joe on tunnelmanluoja vailla vertaa. Kielen päällä herkullisesti kipinöivä inkivääri ja sen poltetta taittava makeus toimivat kepeänä seurustelujuomana, raikkaana saunakaverina, monipuolisena ruokajuomana sekä tunnelmaa kohottavana illanistujaisseurana. Testaa myös kevyesti kattilassa lämmitettynä. Siis hetkinen, mitä? Kyllä, Ginger Joe toimii myös lämmitettynä!
Ginger Joe ei ole olut
Polttavan inkiväärijuoman ja oranssien viiksien ilosanoma on jopa täällä perunan ja suolan luvatussa harmaudessa levinnyt kiitettävän laajalle, mutta yleinen harhaluulo syytä kumota. Ginger Joe ei ole olut, vaikka etiketissä lukee niin.
Pelottavan polttava Ginger Joe sopii syysjuhliin
Hilpeä halloween, notkuvien pöytien sadonkorjuuiltamat, perinteinen kekri tai syksyiset puutarhajuhlat pimenevässä yössä – inkiväärin polte ja oranssit viikset sopivat kattaukseen.
Kipakka Ginger Joe polveutuu 1700-luvun Lontoosta ja ginin villeistä vuosista
Aitoa inkivääriä sisältävä Ginger Joe on kipakasti poltteleva juomasekoitus, jonka juuret ovat 1700-luvun Lontoossa. Etiketissä liekehtivät Joseph Stonen tuuheat viikset – mutta kuka oli Joseph Stone ja miten historian kirjoihin jäänyt ginivillitys liittyy Ginger Joen tarinaan? Ahmi lyhyt oppimäärä Ginger Joen historiaa!
Raikkaat boolit kuuluvat kesään – näillä ohjeilla onnistut!
Kesä on drinkkien auvoista aikaa. Kodeissa ja mökeillä innostutaan miksaamaan alkemistin lailla makuja yhteen. Mikään ei voita sitä fiilistä, kun kesäloman ensimmäisenä aurinkoisena päivänä saa nostaa jalat ylös ja nauttia itse tehdyn drinkin takapihan rauhassa tai laiturin nokassa. Siinä hetkessä aika suorastaan pysähtyy. Jaamme viisi raikasta reseptiä, joilla onnistut takuuvarmasti.
Uusi Liisa Mansikka & Sitruuna ja kesän paras sangriaohje
Liisa Mansikka & Sitruuna on kirpeän mansikkainen uutuus, joka maistuu Suomen suvelta. Valkoviinipohjaisen juoman lempeää makeutta tasapainottaa napakka hapokkuus, mikä tekee Liisasta monipuolisen, raikkaan ja maistuvan – tässä on kesäjuoma moneen makuun!
Näin otat etävapusta kaiken irti – katso viisi vinkkiä
1. Älä stressaa säästä Vappuna on perinteisesti ollut mahdollista jos jonkinlainen suomalaisen sään kirjo aina räntäsateesta lämpöiseen auringon paisteeseen. Tällä