[Yellow Tail] Shiraz

Australian klassikkorypäle Shiraz on ikisuosikki moneen makuun. Mehevän hilloinen [yellow tail] Shiraz -punaviini tuo tummasävytteisellä tuoksullaan mieleen tummat marjat. Maku jatkaa samassa maailmassa: savuisuus, yrttisyys ja luumu saa tukea kypsästä tanniinisuudesta. Monikäyttöinen [yellow tail] Shiraz sopii täyteläisille kasvisruuille ja liharuuille, kuten grilliruokiin ja porsaalle. Mainio valinta myös buffettiin tai sellaisenaan ystävien kanssa nautittavaksi.

Casella Family Brandsin perustajat, italialaiset Filippo ja Maria Casella, saapuivat vuonna 1957 Italiasta siirtolaisina Australiaan ja aloittivat viinintekijäuransa Yendassa. He yhdistivät italialaisen viinintekemisen perinnön rentoon australialaiseen tyyliin ja niin syntyi [yellow tail] vuonna 2001. [yellow tail] nousi lähes yhdessä yössä Yhdysvaltojen myydyimmäksi viiniksi ja siitä tuli nopeimmin kasvanut ulkomainen viinimerkki koko maan historiassa.

Casella haluaa keskittyä laadun lisäksi rentoon tyyliin sääntöjen sijaan. [yellow tail] viineillä on värikäs kengurun kuva etiketissä, joka tekee niistä helposti tunnistettavan. Alusta asti Casellan viineille tunnusomaista on ollut, että ne on tarkoitettu sekä ruokailun yhteyteen että seurustelujuomiksi ystävien kesken. Vaatimattomista oloista alkanut yritys on kasvanut Australian suurimmaksi yksityiseksi viinintuottajaksi. Nykyään Casella Family Brands’llä työskentelee jo perheen kolmaskin sukupolvi.