[yellow tail] Sauvignon Blanc

Passionhedelmille ja greipille maistuva kuiva [yellow tail] Sauvignon Blanc -valkoviini valmistetaan parhailta tarhoilta kerätyistä rypäleistä. Sadonkorjuu tehdään yön viileydessä, jotta rypäleet pysyvät raikkaina ja maukkaina puristukseen saakka. Hallittu käyminen matalassa lämpötilassa, kylmästabilointi ja -suodatus säilyttävät Sauvignon Blancille tunnusomaiset vehreät ja hedelmäiset aromit sekä rapsakan hapokkuuden.

[yellow tail] Sauvignon Blanc täydentää vivahteikkuudella ja ryhdikkyydellään vähärasvaiset kalat, äyriäiset, salaatit, kasvisruuan sekä pastan ja pizzan.

Casella Family Brandsin perustajat, italialaiset Filippo ja Maria Casella, saapuivat vuonna 1957 Italiasta siirtolaisina Australiaan ja aloittivat viinintekijäuransa Yendassa. He yhdistivät italialaisen viinintekemisen perinnön rentoon australialaiseen tyyliin ja niin syntyi [yellow tail] vuonna 2001. [yellow tail] nousi lähes yhdessä yössä Yhdysvaltojen myydyimmäksi viiniksi ja siitä tuli nopeimmin kasvanut ulkomainen viinimerkki koko maan historiassa.

Alusta asti Casellan viineille tunnusomaista on ollut, että ne on tarkoitettu sekä ruokailun yhteyteen että seurustelujuomiksi ystävien kesken. Vaatimattomista oloista alkanut yritys on kasvanut Australian suurimmaksi yksityiseksi viinintuottajaksi. Nykyään Casella Family Brands’llä työskentelee jo perheen kolmaskin sukupolvi.