[Yellow Tail] Pinot Grigio

[yellow tail] Pinot Grigio on keskitäyteläinen, nuorekas valkoviini, jossa voi omenaisuuden lisäksi maistaa hennon mausteisen valkopippurin. Se täydentää mainiosti kevyet kalaruuat, raikkaat salaatit, itämaiset ruuat ja kasvisruuat.

Pinot Grigio -rypäle tuottaa raikkaita ja hedelmäisiä viinejä, joissa on usein tunnistettavissa vihreiden omenien ja sitrusten aromeja. [yellow tail] Pinot Grigio on keskitäyteläinen, nuorekas valkoviini, jossa voi omenaisuuden lisäksi maistaa hienon mausteisen valkopippurin.

Viini on käynyt matalassa lämpötilassa, mikä korostaa sen hedelmäisyyttä ja pirteää hapokkuutta. Jälkivaikutelma on raikas ja sitruksinen. [yellow tail] Pinot Grigio täydentää mainiosti esimerkiksi itämaiset ruuat ja kasvisruuat.

Casella Family Brandsin perustajat, italialaiset Filippo ja Maria Casella, saapuivat vuonna 1957 Italiasta siirtolaisina Australiaan ja aloittivat viinintekijäuransa Yendassa. He yhdistivät italialaisen viinintekemisen perinnön rentoon australialaiseen tyyliin ja niin syntyi [yellow tail] vuonna 2001.

Casella haluaa keskittyä laadun lisäksi rentoon tyyliin sääntöjen sijaan. Alusta asti Casellan viineille tunnusomaista on ollut, että ne on tarkoitettu sekä ruokailun yhteyteen että seurustelujuomiksi ystävien kesken. Vaatimattomista oloista alkanut yritys on kasvanut Australian suurimmaksi yksityiseksi viinintuottajaksi.