[yellow tail] Jammy Red Roo

Jammy Red Roo on herkullisen makea punaviini, kaikkien tunteman [yellow tail] Shirazin pikkuveli. Se lanseerattiin muutama vuosi sitten, ja siitä tuli välittömästi menestys. Se itseasiassa loi globaaleille viinimarkkinoille aivan uuden kategorian – makean hillomaisen ”jammy-style” punaviinikategorian. Jammy Red Roo on upea lisä suomalaisten kuluttajien rakastamaan [yellow tail] viiniperheeseen. Sen maku on makean marjainen ja pehmeä, hieman vaniljainen ja suklainen.

Hieman viilennettynä Roo on loistava seurusteluviini, joka sopii hienosti myös voimakkaasti maustetuille ruuille tai vaikkapa glaseeratulle grillatulle possulle. Hellepäivänä nauti Jammy Red Roo rohkeasti jäiden kera! Ja kaikkein rohkeimmat lisäävät lasiin, tai miksei kannuunkin, appelsiinisiivuja ja mintun lehtiä – helppo ja herkullinen sangria kesäiseen päivään!

Casella Family Brandsin perustajat, italialaiset Filippo ja Maria Casella, saapuivat vuonna 1957 Italiasta siirtolaisina Australiaan ja aloittivat viinintekijäuransa Yendassa. He yhdistivät italialaisen viinintekemisen perinnön rentoon australialaiseen tyyliin ja niin syntyi [yellow tail] vuonna 2001. [yellow tail] nousi lähes yhdessä yössä Yhdysvaltojen myydyimmäksi viiniksi ja siitä tuli nopeimmin kasvanut ulkomainen viinimerkki koko maan historiassa.

Vaatimattomista oloista alkanut yritys on kasvanut Australian suurimmaksi yksityiseksi viinintuottajaksi. Nykyään Casella Family Brands’llä työskentelee jo perheen kolmaskin sukupolvi.