[Yellow Tail] Chardonnay

[yellow tail] Chardonnay -valkoviinin rypäleet kerätään yön viileydessä, jotta niiden raikkaus ja rikkaat maut säilyisivät parhaiten. Puolikuivassa, keskihapokkaassa viinissä on trooppisia hedelmiä kuten sitruunaa, persikkaa ja melonia. Siinä voi havaita myös mietoa mausteisuutta ja vaniljaa. Viinin tekstuuri jättää suuhun kermaisen tuntuman ja sen trooppisen hedelmän maut täydentyvät lopun paahteisuudella. Loistava pari erityyppisille lohi- ja kanaruoille tai nautittavaksi sellaisenaan.

Casella Family Brandsin perustajat, italialaiset Filippo ja Maria Casella, saapuivat vuonna 1957 Italiasta siirtolaisina Australiaan ja aloittivat viinintekijäuransa Yendassa. He yhdistivät italialaisen viinintekemisen perinnön rentoon australialaiseen tyyliin ja niin syntyi [yellow tail] vuonna 2001. [yellow tail] nousi lähes yhdessä yössä Yhdysvaltojen myydyimmäksi viiniksi ja siitä tuli nopeimmin kasvanut ulkomainen viinimerkki koko maan historiassa.

Casella haluaa keskittyä laadun lisäksi rentoon tyyliin sääntöjen sijaan. [yellow tail] viineillä on värikäs kengurun kuva etiketissä, joka tekee niistä helposti tunnistettavan. Alusta asti Casellan viineille tunnusomaista on ollut, että ne on tarkoitettu sekä ruokailun yhteyteen että seurustelujuomiksi ystävien kesken. Vaatimattomista oloista alkanut yritys on kasvanut Australian suurimmaksi yksityiseksi viinintuottajaksi. Nykyään Casella Family Brands’llä työskentelee jo perheen kolmaskin sukupolvi.