[Yellow Tail] Cabernet Sauvignon

Ranskan Bordeauxista kotoisin oleva Cabernet Sauvignon -rypälelajike viihtyy hyvin lämpimässä, jossa se tuottaa hilloiseen vivahtavia ja mustaherukkaisia viinejä. [yellow tail] Cabernet Sauvignon on eloisa, runsas ja helposti lähestyttävä. Tummasävytteisestä, keskitäyteläisestä punaviinistä voi maistaa mustaherukkaa, mokkaa ja makeaa mausteisuutta.

Pehmeä tanniinisuus antaa ryhtiä tasaiseen suutuntumaan, ja [yellow tail] Cabernet Sauvignon sopiikin loistavasti rentoon seurusteluun sellaisenaan. Sen lisäksi se on loistava pari erilaisille liharuuille ja takuuvarma valinta vaikkapa grillailuun.

Casella Family Brandsin perustajat, italialaiset Filippo ja Maria Casella, saapuivat vuonna 1957 Italiasta siirtolaisina Australiaan ja aloittivat viinintekijäuransa Yendassa. He yhdistivät italialaisen viinintekemisen perinnön rentoon australialaiseen tyyliin ja niin syntyi [yellow tail] vuonna 2001. [yellow tail] nousi lähes yhdessä yössä Yhdysvaltojen myydyimmäksi viiniksi ja siitä tuli nopeimmin kasvanut ulkomainen viinimerkki koko maan historiassa.

Casella haluaa keskittyä laadun lisäksi rentoon tyyliin sääntöjen sijaan. [yellow tail] viineillä on värikäs kengurun kuva etiketissä, joka tekee niistä helposti tunnistettavan. Vaatimattomista oloista alkanut yritys on kasvanut Australian suurimmaksi yksityiseksi viinintuottajaksi. Nykyään Casella Family Brands’llä työskentelee jo perheen kolmaskin sukupolvi.