Yali Wild Swan Syrah Cabernet Sauvignon

Yali Wild Swan Syrah-Cabernetin tuoksu ja mausteinen maku on täynnä tuoretta hedelmää, kuten luumua, kirsikkaa, vadelmaa ja mustaherukkaa. Chilen Central Valleyssa kasvaneista rypäleistä Syrah vastaa 85% osuudesta ja Cabernet Sauvignon 15% osuudesta. Monipuolisena viininä Yali Wild Swan sopii hyvin kovien juustojen, punaisen lihan sekä mausteisten liharuokien kanssa nautittavaksi.

Rypäleet, Syrah 85 % ja Cabernet Sauvignon 15 %, on poimittu Central Valleyn viinialueelta. Viinin esikäyminen tapahtui matalassa lämpötilassa, jotta aromimaailma on mahdollisimman rikas ja moniulotteinen. Käyminen tapahtui terästankeissa 24 – 28 asteen lämpötilassa.

Yali-viinien taustalta löytyy chileläinen Viña Ventisquero, jonka toiminta alkoi vuonna 1998. Yali-tuoteperheen kantavana ajatuksena on tarjota tyylipuhtaita ja helposti lähestyttäviä, mutta tasokkaita viinejä tyylikkäässä paketissa. Sarjan nimi on lainattu 148 kilometriä Santiagosta sijaitsevan Valparaíson Yali-luonnonsujelualueen nimestä. Yalin suoalue tarjoaa suojaa ja ravintoa sadoille muuttolintulajikkeille, joista on saatu inspiraatio myös etiketeistä löytyville siivekkäille.