VIP Norway Cloudberry Sparkling Brut Organic

Luksus-Prosecco modernilla Scandinaavisella twistillä.

VIP Norway sparkling on erittäin tyylikäs luomuprosecco Italiasta, johon on lisätty aavistus käsinpoimittuja norjalaisia luonnossa kasvaneita lakkoja. Tässä viinssä Italialainen eleganssi ja tyyli kohtaa Pohjoismaisen luonnon. Täydellisen luksuselämyksen vielä kruunaa kaunis pullo, jonka korkissa on aitoja Swarovski-kristalleja!

VIP Norway cloudberry sparkling -kuohuviinissä Prosecco tulee Venetossa sijaitsevalta Anna Spinaton viinitalolta. Lakkauute on peräisin norjalaisista käsin poimituista luonnossa kasvaneista lakoista. Lakkauutteen tuottaminen on vaativa ja pitkä prosessi. Ensin kypsät marjat poimitaan käsin Norjan vuoristojen läheisyydestä. Poimimisen jälkeen marjoista eritellään vain parhaat yksilöt, joita tullaan käyttämään. Tuoreet marjat liotetaan orgaaniseen alkoholiin ja annetaan levätä rauhassa noin kaksi kuukautta. Tämän jälkeen liotetut marjat puristetaan ja neste suodatetaan kirkkaaksi. Prosessin jälkeen marjauute kypsyy säiliöissä useita kuukausia. Kun lakkamarjauute on täysin valmis ja kypsynyt, sitä lisätään juuri oikea määrä luomu Proseccoon. Ja näin syntyy tuote VIP Arctic Cloudberry Sparkling.

Pehmeän hedelmäinen kuohuviini, jonka jälkimaussa tyylikkäästi hempeää lakan aromia. Tuoksussa voi aistia valkoisia kukkia ja raikasta hedelmää.

Tämä viini kruunaa merkkipäivän ja on lahja jo sellaisenaan. Hemmottele ystävääsi, rakastasi tai itseäsi tällä upealla kuohuviinillä! Loistava aperitiivi, mutta sopii erinomaisesti myös kana- ja äyriäisruoille tai voimakkaille juustoille. Kokeile myös runsaiden jälkiruokien kanssa, kuten esimerkiksi suklaamousse tai suklaafondant.