Vicarage Lane Bubbly Sauvignon Blanc 75cl

Uudessa Seelannissa Vicarage Lane -viinitilaa isännöivät suomalainen Satu Lappalainen ja hänen uusiseelantilainen miehensä John Kennard, joka kilpaili aiemmin Hyundai-tallin tiimissä kartturina Hayden Paddonille. Viinitilan tarina alkoi vuonna 2002, jolloin John osti vajaan kahdeksan hehtaarin tilan kuuluisalta Marlborough´n viinialueelta. Seuraavana vuonna pariskunta suuntasi Euroopasta pallon toiselle puolelle omalle viinitilalle kesätöihin ja sillä reissulla pariskunta on edelleen.
Monien sattumien kautta Vicarage Lane tuottaa tällä hetkellä kuutta eri viiniä. Ehdoton lippulaiva on tietysti Marlborough Sauvignon Blanc sekä sen kuohuva versio Bubbly Sauvignon Blanc, mutta valikoimasta löytyy myös Pinot Noir, Riesling, Pinot Gris ja viimeisimpänä uutuutena 100% Pinot Noir Rosé.
Satu ja John käyvät usein Suomessa Keiteleen mökillään joka on heille rakas. Pullonkaulassa komeilevat Suomen ja Uuden Seelannin liput ja etikettien maalaukset ovat suomalaisen taiteilijan, Sirpa Alalääkkölän käsialaa.
Vicarage Lane kuuluu paikallisen ekosertifioinnin, Sustainable Winegrowing New Zealandin, piiriin.
Bubbly on rehevä ja raikas kuohuviini, jossa poreilevan rapsakkaita karviaisen, passionhedelmän, vaalean persikan ja tuoreiden yrttien makuja. Hedelmäinen kuohuviini, josta erottuu Marlborough'n klassisen Sauvignon Blancin luonne ja raikkaus sekä kuplat kantava hapokkuus. Pullossa kätevä muovinen uudelleensuljettava Zork-korkki. Viini on vegaaniystävällinen, mutta tätä ei ole merkitty pulloon.