The Lady Pinot Grigio

The Lady Pinot Grigio on miellyttävä yhdistelmä hedelmäisiä aromeja ja pirteää hapokkuutta. Sen maku melko intensiivinen ollakseen Pinot Grigio!

The Lady Pinot Grigio on omistettu Ferro13 omistajakundien vaimoille ja tyttöystäville. Se on kunnianosoitus heidän tuestaan ja kumppanuudestaan, ystävyydestä ja luottamuksesta.

Laadukas Pinot Grigio tulee itäisen Veneton kukkulaisilta tarhoilta. Rypäleet on kerätty varhain aamulla, kun ilma on vielä yön jäljiltä viileää. Noin viikon kestävä kylmämaserointi, jota seurasi pitkä käyminen viileässä lämpötilassa. Kypsytys sakan päällä reilun kolmen kuukauden ajan, suodatus ja kuukauden tasaantuminen ennen pullotusta. The Lady on huikea makukokemus, josta löytyy laaja kirjo herkullisia hedelmäisiä ja kukkaisia aromeja.

Ferro13 on viiden viiniammattilaisen ja ystävyksen, Alberton, Marcon, Gabrielen, Alberton ja Federicon, perustama cantina innovativa – uuden ajan viinitalo, jonka ajatuksena on tuottaa ja markkinoida maukkaita ja laadukkaita viinejä ilman turhaa vakavuutta. Vaikka viinit tulevatkin Italian kiinnostavimmilta tuotantoalueilta, Ferro13 -viineissä ei ole kyse laatuluokituksista tai muista old school -viinimääritelmistä. Kaverukset haluavat vain tehdä hiton hyviä viinejä! Jokaisella Ferro13 viinillä on omanlaisensa tarina kerrottavanaan, ja ne kuvailevat itseään samalla tavalla kuin ihminenkin kertoisi luonteenpiirteistään.