The Boss Prosecco Extra Dry

The Boss Prosecco on nimensä mukaisesti vuosikerta-prosecco eli Millesimato. Näyttävään pullon pakattu Pomo upea yhdistelmä hienostunutta hedelmäisyyttä ja pirteää kuplivuutta.

The Boss Proseccoon käytetyt rypäleet tulevat Trevison maakunnan tasangoilla sijaitsevilta tarhoilta. Rypäleet on kerätty useammassa erässä optimaalisimpana ajankohtana syys- ja lokakuun aikana, jonka ansiosta rypäleissä on säilynyt pirteän raikas aromikkuus.

The Boss Prosecco on Millesimato vuosikerta-prosecco. Extra Dry maku ei ole rutikuiva, vaan 15 gramman sokerimäärä korostaa kivasti viinin hedelmäisiä aromeja.

Ferro13 on viiden viiniammattilaisen ja ystävyksen, Alberton, Marcon, Gabrielen, Alberton ja Federicon, perustama cantina innovativa – uuden ajan viinitalo, jonka ajatuksena on tuottaa ja markkinoida maukkaita ja laadukkaita viinejä ilman turhaa vakavuutta. Vaikka viinit tulevatkin Italian kiinnostavimmilta tuotantoalueilta, Ferro13 -viineissä ei ole kyse laatuluokituksista tai muista old school -viinimääritelmistä. Kaverukset haluavat vain tehdä hiton hyviä viinejä! Jokaisella Ferro13 viinillä on omanlaisensa tarina kerrottavanaan, ja ne kuvailevat itseään samalla tavalla kuin ihminenkin kertoisi luonteenpiirteistään.