Tanqueray Rangpur Gin

Rangpur esittelee katajanmarjaisesta maustaan tunnetun klassisen Tanquerayn eksoottisen puolen. Kolmesti tislattuun, puhtaaseen giniin on neljännellä tislauskerralla lisätty Tanquerayn neljää perinteistä kasviainesosaa: katajanmarjaa, korianteria,väinönputkea ja lakritsinjuurta. Tähän Tanquerayn giniin on kuitenkin tuotu pientä twistiä lisäämällä joukkoon myös eksoottista Rangpur-sitrushedelmää, inkivääriä ja laakerinlehtiä. Tuloksena on kevyt ja miellyttävä gini, johon mandariinin ja limen sekoitusta muistuttava Rangpur tuo kirpeän sitruksisen vivahteen.

Tanquerayn ginitislaamon perusti Charles Tanqueray vuonna 1830 Lontooseen. Charlesin tavoitteena oli luoda uusi standardi London Dry ginin valmistukselle, ja Tanquerayn tuotteiden valmistuksessa onkin käytetty aina parhaita saatavilla olevia raaka-aineita. Ginin nelinkertainen tislaus ja maailman hienoimpien kasvien käyttö takasi Charles Tanqueraylle mahdollisuuden pehmeän, rapean ja maukkaan ginin syntymiseen, jossa korostuu puhtaus ja maku. Tislaamo tuhoutui kuitenkin osin toisessa maailmansodassa, ja nykyisin se sijaitsee Skotlannin Cameron Bridgessä.