Nelinkertainen tislausmenetelmä takaa Tanqueray Ginin äärimmäisen pehmeyden, ja viimeisen tislauksen yhteydessä mukaan lisätään katajanmarjaa, korianteria, väinönputkea ja lakritsinjuurta. Lopputuloksena on kuiva ja raikas gini, jossa on katajanmarjainen, mausteinen ja aavistuksen sitruksinen maku.
Tanqueray Gin on saavuttanut maineensa korkealaatuisena ja arvostettuna gininä. Se tuli tunnetuksi kansainvälisten mielipidevaikuttajien ja 1960-luvun Hollywood-julkkisten suosikkigininä, ja se tuotetaan edelleen Charles Tanquerayn luomalla 180-vuotta vanhalla salaisella reseptillä.
Tanquerayn ginitislaamon perusti Charles Tanqueray vuonna 1830 Lontooseen. Charlesin tavoitteena oli luoda uusi standardi London Dry ginin valmistukselle, ja Tanquerayn tuotteiden valmistuksessa onkin käytetty aina parhaita saatavilla olevia raaka-aineita. Ginin nelinkertainen tislaus ja maailman hienoimpien kasvien käyttö takasi Charles Tanqueraylle mahdollisuuden pehmeän ja rapean ginin syntymiseen.