Tanqueray Flor de Sevilla

Kolmesti tislattuun, puhtaaseen giniin on neljännellä tislauskerralla lisätty Tanquerayn neljää perinteistä kasviainesosaa: katajanmarjaa, korianteria, väinönputkea ja lakritsinjuurta. Tähän Tanquerayn giniin on kuitenkin tuotu kesäistä twistiä lisäämällä joukkoon myös auringon paahtamia Sevillan appelsiineja ja appelsiinin kukkia. Tuloksena on runsaan appelsiininen ja miellyttävä gini, joka vie juojansa välimerellisiin tunnelmiin. Tanqueray Flor de Sevillan raikkaan appelsiininen maku tuo esiin Tanquerayn hedelmäisen puolen. Tanqueray Sevilla palkittiin heti lanseeraus vuonnaan 2018 kultaisella mitalilla San Fransicon International Wine & Spirits awardseissa.

Tanquerayn tarina alkaa 27. maaliskuuta 1810, kun Charles Tanqueray syntyi. Hän perusti Vine Street Distilleryn Lontoon Bloomsburyn vuonna 1830 tarkoituksenaan luoda hienoin ja paras mahdollinen London Dry-tyylinen gin.

Charles kokeili monia ainesosia testaten mitä hienoimpia botanikaaleja ympäri maailmaa. Laajamittaisten kokeiden jälkeen hän löysi täysin tasapainoisen reseptin, siinä yhdistyi rikkaat, täyteläiset ja virkistävät maut - näin syntyi Tanqueray-gin.