Blackcurrant Royale esittelee katajanmarjaisesta maustaan tunnetun klassisen Tanquerayn marjaisan puolen, johon on tuotu pientä twistiä lisäämällä giniin mustaherukkaa sekä aavistus vaniljaa. Tuloksena on kevyt ja miellyttävä gini, johon mustaherukka ja vanilja tuovat marjaisan maun.
Tanquerayn ginitislaamon perusti Charles Tanqueray vuonna 1830 Lontooseen. Charlesin tavoitteena oli luoda uusi standardi London Dry ginin valmistukselle, ja Tanquerayn tuotteiden valmistuksessa onkin käytetty aina parhaita saatavilla olevia raaka-aineita. Ginin nelinkertainen tislaus ja maailman hienoimpien kasvien käyttö takasi Charles Tanqueraylle mahdollisuuden pehmeän ja rapean ginin syntymiseen, korostaen myös puhtautta ja makua. Tislaamo tuhoutui kuitenkin osin toisessa maailmansodassa, ja nykyisin se sijaitsee Skotlannin Cameron Bridgessä.