Smirnoff Vodka

Klassinen Smirnoff Vodka No. 21 tislataan kolmesti ja suodatetaan 10 kertaa, jolloin tuloksena on puhdas ja pehmeä maku. Ikoninen Smirnoff-pullo on aina läsnä siellä, missä ihmiset pitävät hauskaa.

Smirnoffin tarina alkaa Moskovasta, johon Pyotr Smirnov perusti vodkatislaamonsa vuonna 1864. Hiilisuodatetusta vodkasta tuli nopeasti suosittua Venäjän hovin keskuudessa, ja Smirnovin tislaamo tuottikin jopa 36 miljoonaa litraa vodkaa vuodessa. Pyotrin kuoltua hänen poikansa Vladimir otti toiminnan haltuunsa. 1900-luvun alussa Tsaari kansallisti vodkatislaamot, jonka seurauksena Smirnovin perhe joutui luopumaan tislaamotoiminnastaan.

Lokakuun vallankumouksen aikaan 1917 perhe pakeni Istanbuliin, jossa Vladimir elävöitti tislaamotoiminnan uudestaan. Neljä vuotta myöhemmin hän muutti puolaan ja alkoi myydä vodkaa nimellä Smirnoff. Vuonna 1930 Vladimir myi Smirnoffin myynti- ja valmistusoikeudet USA:han, ja nykyään Smirnoff on osa Diageota, maailman suurinta alkoholialan yritystä. Smirnoff on kuitenkin säilynyt uskollisena venäläiselle tyylille, jossa vodkan puhtaus ja pehmeys ovat tärkeässä osassa.