Seedlip Garden 108

Seedlip Garden 108 on alkoholiton tisle, jonka maussa hernettä, heinää, rosmariinia, timjamia, piparminttua ja mallasta. Se sopii käytettäväksi esimerkiksi tonic-veden kanssa tai alkoholittomissa juomasekoituksissa. Kestää keskimäärin 108 päivää istuttaa, kasvattaa ja korjata hernesato. Seedlip on vastaus kysymykseen "Mitä juoda silloin, kun et juo?" Tuote sopii loistavasti raskaana oleville, autoileville sekä lahjaksi. Tuotetta ei nautita sellaisenaan vaan alkoholin tapaan juomasekoituksissa.

Englantilaisen Ben Bransonin luoma uusi juomakategoria alkoholittomille tisleille sai alkunsa inspiraatiosta, jonka lähteenä toimi 1651 kirjoitettu The Art of Distillation -kirja, joka kertoi tislatuista yrttijuomista. Tämän luettuaan sai Ben idean yhdistää sukunsa monivuosisataisen maanviljelyn taidon ja alkaa valmistamaan yrttipohjaisia tisleitä.

Idea kasvoi entisestään Benin juodessa alkoholittomia cocktaileja, jotka kaikki sisälsivät paljon sokeria ja olivat hyvin makeita. Silloin syntyi yrityksen slogan "What to Drink When you are not drinking?" ja uusi kokonainen juomakategoria sai alkunsa.