Santa Ana Eco Shiraz Rosé

Luomusertifioitu Santa Ana Eco Shiraz Rosé on raikkaan hapokas argentiinalaisrosee Mendozan laatuviinialueelta. Tyyliltään Santa Ana Eco Shiraz on raikkaan hedelmäinen, aavistuksen sitruksinen ja hennon mausteinen, mikä tekee siitä oivan roseeviinin sellaisenaan, pehmeiden juustojen pariksi tai salaattien kera nautittavaksi.

Santa Ana Eco-viinit ovat raikkaita ja hedelmäisiä luomuviinejä, joiden laadun salaisuutena on Medozan laakson ihanteelliset ilmasto-olosuhteet. Viiniköynnökset saavat vetensä Andien sulavedestä, jolloin rypäleisiin ei kerry ilmankosteuden tuomaa hometta tai tauteja. Aurinkoisten päivien ja viileiden öiden ansiosta rypäleet kypsyvät hyvin menettämättä luontaista hapokkuuttaan. Santa Ana Eco Rosé on valmistettu Shiraz-rypäleestä, joka tunnetaan intensiivisistä ja vadelmien, orvokkien, luumujen ja mustapippurin aromeja ilmentävistä punaviineistä. Roseeviineissä lajike ilmentää valkopippurin, mansikoiden ja persikoiden aromeja.

Italialainen maahanmuuttaja Luis Tirasso perusti Bodegas Santa Anan Argentiinan viiniviljelyn sydänmaille Mendozan laaksoon vuonna 1891 ja jätti samalla jälkensä Argentiinalaisen viinin historiaan. Bodegas Santa Anan viinintekofilosofian ytimessä on aina ollut pehmeän hedelmäisten ja maukkaiden viinien valmistaminen tinkimättä argentiinalaisesta asenteesta. Santa Anan viinit ovat hurmanneet viinin ystävät niin Argentiinassa kuin maailmalla luotettavan laatunsa ja pettämättömän hinta-laatusuhteensa ansiosta.