Roe & Co

Roe & Co on loistava näyte nykyaikaisesta irlantilaisesta laatuviskistä. Roe & Co on ylellisen pehmeä sekoitus intensiivisen hedelmäisiä mallasviskejä ja täyteläisiä jyväviskejä. Viskit ovat ikääntyneet bourbontynnyreissä, jotka tuovat viskeille makean ja runsaan ominaisuutensa ja ainutlaatuisen syvän maun. Ensimmäisellä siemauksella vastaan saapuu vivahdus pehmeitä mausteita ja herkullista hattaraa. Lisänä on aavistus päärynää, puuta ja vaniljaa. Maku on viipyilevä ja hienovarainen, loppuen kevyeen kermaisuuteen.

Roe & Co’n tehtävä oli yksinkertainen: luoda täysin nykyaikainen, irlantilainen sekoiteviski, joka kunnioittaisi irlantilaisen viskin huikeaa historiaa, mutta myös kuvastaisi sen uudistunutta eloisuutta ja tulevaisuutta. Roe & Co’n kehitys vei kaksi vuotta ja vaati yli 100 prototyyppiä, ennen kuin täydelliseen sekoitukseen oltiin tyytyväisiä. Lopputuloksena on täysin uudenlainen ja huippulaatuinen irlantilainen viski, jonka päärynän, omenan ja sitruksen aromit tanssivat sulosointujaan yhdessä vaniljaisten ja keskitäyteläisten, upeiden aromien kanssa.

Roe & Co on nimi täynnä Dublinin tislaushistoriaa. Tislaamo ja sen viski on nimetty kunnioittavasti George Roen mukaan, joka oli yksi maailmankuuluista viskin valmistajista ja vaikuttava tekijä irlantilaisen viskin kultaisen aikakauden nousuun 1800-luvulla.