Rabarbra

Niin sanottu ’New-Age Winery’ Nudist Drinks on vuonna 2015 Tallinnassa perustettu juomatalo, jonka ykköstuote on raparperista valmistettu premium-kuohuva Rabarbra. Talo keskittyy paikallisiin raaka-aineisiin, joista he valmistavat rohkeasti uudenlaisia premium-tason juomatuotteita. Rabarbra onkin saavuttanut kotimaassaan huippusuosion ja on maan menestyksekkäin craft-tuotekuohuviineissä. Makuprofiililtaan kuiva Rabarbra on raikkaan raparperinen, hedelmäinen, viheromenainen sekä hennon yrttinen. Tasapainoinen kokonaisuus, jossa laatutuotteelle ominaisesti pitkä jälkimaku. Kuohuva soveltuu erinomaisesti kevyemmille aterioille, kuten tapaksille ja salaateille.

Rabarbra on Tallinnassa raparpereista valmistettu tuore ja luonnollinen kuohuviinijuoma, joka on valmistetaan käyttämällä kylmäpuristettua raparperimehua. Rabarbrassa on aavistuksen vähemmän alkoholia, joka tekee makumaailmasta kepeämmän. Sokeri on kuitenkin pidetty maltillisena, jolloin makuprofiili jää kuivahkoksi, mutta hedelmäiseksi.

Nudist Drinks on Tallinnaan vuonna 2015 perustettu ’New-Age Winery’. Talo aloitti toimintansa siidereiden valmistamisella, mutta laajensi pian toimintaansa myös muihin kategorioihin. Vuonna 2018 tuotanto lähti suorastaan lentoon Rabarbra -raparperikuohujuoman lanseerauksen myötä, josta tuli nopeasti menestys Virossa.