Rabarbra Organic

Niin sanottu ’New-Age Winery’ Nudist Drinks on vuonna 2015 Tallinnassa perustettu juomatalo, jonka ykköstuote on raparperista valmistettu premium-kuohuva Rabarbra. Talo keskittyy paikallisiin raaka-aineisiin, joista he valmistavat rohkeasti uudenlaisia premium-tason juomatuotteita. Rabarbra Organic on valittu maan parhaaksi luomujuomaksi vuonna 2019 maaseutuministeriön toimesta. Makuprofiililtaan erittäin kuiva Rabarbra Organic on raikkaan raparperinen, passionhedelmäinen, viheromenainen sekä hennonyrttinen. Tasapainoinen kokonaisuus, jossa laatutuotteelle ominaisesti pitkä jälkimaku. Kuohuva soveltuu erinomaisesti kevyemmille aterioille, kuten tapaksille ja salaateille.

Rabarbra on Tallinnassa luomu-raparpereista valmistettu tuore ja luonnollinen kuohuviinijuoma, joka on valmistetaan käyttämällä kylmäpuristettua raparperimehua. Rabarbra Organic on tyyliltään erittäin kuiva kuohuviini ja pitää sisällään 12 g/l sokeria.

Nudist Drinks on Tallinnaan vuonna 2015 perustettu ’New-Age Winery’. Talo aloitti toimintansa siidereiden valmistamisella, mutta laajensi pian toimintaansa myös muihin kategorioihin. Vuonna 2018 tuotanto lähti suorastaan lentoon Rabarbra -raparperikuohujuoman lanseerauksen myötä, josta tuli nopeasti menestys Virossa.