Perlage Sgajo Prosecco Extra Dry Bio Vegan

Vegaanisertifioitu Sgajo Prosecco tulee Trevison alueelta Veneton provinssista. Se on valmistettu käsin poimituista ja luomuviljellyistä Glera-rypäleistä. Käyttäminen Charmat-metodilla säilyttää rypäleiden hedelmäisyyden. Sgàjon mausta löytyykin miellyttävä yhdistelmä hapokkuutta sekä päärynää, appelsiininkukkaa,sitrusaromeja sekä hentoa mausteisuutta. Helposti nautittava, vivahteikas ja ryhdikäs Sgajo sopii loistavasti herkkien kalaruokien, sushin tai kasvisruokien pariksi.

Sgàjo Prosecco Extra Dry on vuosien varrella palkittu useaan otteeseen, viimeisimpänä The Drinks Business Prosecco Masters 2019-kilpailussa hopeamitalilla.

Perlage on seitsemän Nardin veljeksen omistama perheyritys, joka on perustettu vuonna 1985. Veljeksille on alusta lähtien ollut tärkeää luonnonmukaisen viljelyn periaatteet sekä luonnon kunnioittaminen kaikessa toiminnassa. Perlage oli ensimmäisiä italialaisia luomuviinin tuottajia, ja nykyisin kaikilla heidän viineillään on sekä luomu- että vegaanisertifiointi.

Perlagen viininvalmistamo sijaitsee Farra di Soligossa Venetossa. Heillä on omia viljelyksiä n. 20 hehtaaria, ja lisäksi viininvalmistukseen ostetaan orgaanisesti viljeltyjä rypäleitä pitkäaikaisilta sopimusviljelijöitä. Kaikki rypäleet kerätään käsin, ja uusimpien tuotantotekniikoiden ansioista Perlagen viinien sulfiittipitoisuudet ovat luomuviineille asetettuja raja-arvoja matalammat.