Perlage Quorum Prosecco Superiore Extra Dry

Kestosuosikki, luomu- ja vegaanisertifioitu Quorum on proseccojen aatelia! Perlagen perheyrityksen korkeat laatukriteerit yhdessä Italian korkeimman laatuluokituksen kanssa takaa, että jokainen Quorum-pullo on elegantti yhdistelmä hedelmäisyyttä ja ihanaa kuplivuutta!

Perlage Quorumiin käytetyt käsinkerätyt luomuviljellyt Glera-rypäleet tulevat Refrontolon ja Soligon kukkuloilta Valdobbiadenesta. Alue on saanut proseccon korkeimman laatuluokituksen eli DOCG. Merkintä takaa, että kaikki rypäleet ovat tulleet tarkkaan rajatun Valdobbiadenen alueen tarhoilta.

Luomusertifioinnin lisäksi Quorum on myös vegaanisertifioitu. Sen maku on kuiva ja miellyttävän hedelmäinen, viheromenainen ja tasapainoisen hapokas. Proseccon valmistus Charmat-menetelmällä säilyttää rypäleelle tyypillisen herkän päärynäisen aromin. Quorum sopii aperitiiviksi tai kruunaamaan hyvän aterian – upea pari myös risotoille sekä äyriäisille.

Perlage on seitsemän Nardin veljeksen omistama perheyritys, joka on perustettu vuonna 1985. Veljeksille on alusta lähtien ollut tärkeää luonnonmukaisen viljelyn periaatteet sekä luonnon kunnioittaminen kaikessa toiminnassa. Perlage oli ensimmäisiä italialaisia luomuviinin tuottajia, ja nykyisin kaikilla heidän viineillään on sekä luomu- että vegaanisertifiointi. Luonto, ihmiset ja niiden hyvinvointi on yhä kaiken tekemisen keskiössä.