Perlage Canah Prosecco Brut Superiore Bio Vegan

Canah Brut on erittäin kuiva prosecco, joka maltillisella 10 gramman sokeripitoisuudellaan on pirteä poikkeus muuton hieman makeampien proseccojen seassa. Hapokkaan kuiva ja viheromenainen prosecco on viehkeä valinta aperitiiviksi sekä loistava kumppani risotoille, äyriäisille ja vaaleille kaloille.

Canah DOCG Brut on vuosien varrella kerännyt paljon tunnustusta sekä palkintoja huikeasta maustaan sekä laadustaan, viimeisimpänä se palkittiin pronssimitalilla erittäin arvostetussa The Drinks Business Prosecco Masters 2019 -kilpailussa.

Canah Brut Prosecco Superioreen käytetyt luomurypäleet on poimittu käsin parhaiksi luokitelluilta tarhoilta Valdobbiadenen laatuviinialueelta. Valmistus Charmat-metodilla säilyttää Glera-rypäleen herkän aromikkuuden, ja maltillinen dosage korostaa viinin raikasta hapokkuutta. Luomusertifioinnin lisäksi Canah Brut Prosecco on myös vegaanisertifioitu, joka takaa sen, ettei missään valmistusvaiheessa ole käytetty eläinperäisiä aineita.

Perlage on seitsemän Nardin veljeksen omistama perheyritys, joka on perustettu vuonna 1985. Veljeksille on alusta lähtien ollut tärkeää luonnonmukaisen viljelyn periaatteet sekä luonnon kunnioittaminen kaikessa toiminnassa. Perlage oli ensimmäisiä italialaisia luomuviinin tuottajia, ja nykyisin kaikilla heidän viineillään on sekä luomu- että vegaanisertifiointi. Luonto, ihmiset ja niiden hyvinvointi on yhä kaiken tekemisen keskiössä.