Paxton Queen Of The Hive

Queen of the Hive on herkullinen sekoitus Paxtonin tarhojen rypäleitä; pääosin Shirazia ja Grenachea lisättynä pienillä määrillä Mataroa ja Cabernet Sauvignonia. Lajikkeet kävivät erillään, ja kypsytys kesti 9 kuukautta.

80% Shiraz-viinistä kypsyi vanhoissa ranskalaisissa tammitynnyreissä. Mataro ja Cabernet Sauvignon -viinit kypsytettiin kokonaan vanhoissa tynnyreissä, kun taas Grenache-viiniä kypsytettiin pelkästään terästankeissa. Ashleigh halusi viinin olevan hedelmäinen ja käytetyt tammitynnyrit valittiin, jotta viiniin ei tule voimakasta tammisuutta. Tuloksena on upea, silkkisten tanniinien sävyttämä, mehevän marjaisa ja elegantti viini, jossa on häivähdys vaniljaa ja mausteisuutta.

David Paxton on yksi Australian menestyneimmistä ja arvostetuimmista viininviljelijöistä, jonka ura on kestänyt jo yli 30 vuotta. Paxtonin tiluksiin kuuluu yli 80 ha omia viinitarhoja, joilla kaikilla on orgaanisen ja biodynaamisen viljelyn sertifikaatit. Paxton on yksi Australian suurimmista biodynaamisista viinintuottajista.

Paxtonin viinit ovat kunnianosoitus alueen rypäleiden laadulle, luonteelle ja luonnon monimuotoisuudelle. Tarhoilla käytetään ainoastaan luonnonmukaisia lannoitteita ja torjunta-aineita, jotka edistävät terveellisen ja elävän maaperän hyvinvointia. Pääviinintekijä Richard Freebairn pyrkii valmistusprosessissa puuttumaan viinin käymiseen mahdollisimman vähän, jotta valmis viini ilmentäisi hienolla ja puhtaalla tavalla rypäleiden parhaita ominaisuuksia.