Paxton Now Shiraz

NOW by Paxtonin nimi tulee sanoista Natural Organic Wine. Kuluttajien kysyntä säilöntäaineettomia natural-viinejä kohtaan on kasvanut tasaisesti. Luonnonmukaisen tuotannon johtavana talona Paxton valmisti asiakkailleen tämän halutun viinin. Tyylillisesti moderni Shiraz-viini on valmistettu luonnonmukaisesti ja ilman säilöntäaineita, sopii myös vegaaneille.

David Paxton on yksi Australian menestyneimmistä ja arvostetuimmista viininviljelijöistä, jonka ura on kestänyt jo yli 30 vuotta. Paxtonin tiluksiin kuuluu yli 80 ha omia viinitarhoja, joilla kaikilla on orgaanisen ja biodynaamisen viljelyn sertifikaatit. Paxton on yksi Australian suurimmista biodynaamisista viinintuottajista.

Paxtonin viinit ovat kunnianosoitus alueen rypäleiden laadulle, luonteelle ja luonnon monimuotoisuudelle. Tarhoilla käytetään ainoastaan luonnonmukaisia lannoitteita ja torjunta-aineita, jotka edistävät terveellisen ja elävän maaperän hyvinvointia. Pääviinintekijä Ashley Seymour pyrkii valmistusprosessissa puuttumaan viinin käymiseen mahdollisimman vähän, jotta valmis viini ilmentäisi hienolla ja puhtaalla tavalla rypäleiden parhaita ominaisuuksia.