Navarro Correas Reserva Malbec

12 kuukautta tammitynnyrissä kypsynyt Navarro Correas Reserve Malbec on intensiivisen hedelmäinen ja tyylikäs viini, jonka pitkässä ja tasapainoisessa maussa voi aistia punaisten ja tummien marjojen, sekä tumman suklaan ja lakritsan aromeita. Mendozan kolmelta eri huippuala-alueelta sekoitettu viini oiva kumppani pihveille, keskikoville juustoille, lakritsille ja korkealaatuiselle tummalle suklaalle.

Navarro Correas Reserva Malbeciin on kerätty rypäleet kolmelta valikoidulta tarhalta: La Consultasta (San Carlos, Valle de Uco) kerätyt rypäleet tuovat viiniin kukkeita aromeja ja makeiden punaisten hedelmien makua. Los Árboleksen (Tunyán, Valle de Uco) alueen rypäleet tuovat mineraalisuutta ja raikkautta. Agrelon (Luján de Cuyo) rypäleet taas tuovat viiniin rakennetta ja eleganttia hedelmäisyyttä. Viiniä on kypsytetty vuoden ajan tammessa.

Navarro Correas on Argentiinan ensimmäinen premium-viinitalo, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1798, jolloin Don Juan de Dios Correas istutti Mendozan ensimmäiset viiniköynnökset Andien vuoriston juurelle. Lähes 200 vuotta myöhemmin, sata vuotta viiniä viljelleen Correaksen suvun poika, Edmundo Correas päätti alkaa tehdä viiniä omalla nimellään vuonna 1974. Navarro Correas on Argentiinan ensimmäinen premium-viinibrändi ja se on toiminut yli 40 vuotta argentiinalaisen viininvalmistuksen ja –kulttuurin suunnannäyttäjänä.