Navarro Correas Reserva Cabernet Sauvignon

Navarro Correas Reserve Cabernet Sauvignon edustaa maan ensimmäisen Premium-viinitalon kypsytetympää viinisarjaa. Vuoden tammikypsytyksestä huolimatta Reserva Cabernet Sauvignon on elegantti ja raikkaan hedelmäinen viini, johon tammitus tuo tanniinien pyöristymistä, sekä tupakan, yrttien ja mausteiden aromeja. Runsaan mustaherukkaisen makunsa ansiosta se on loistava viini lammas- ja riistaruoille.

Navarro Correas Reserve Cabernet Sauvignon on 100% Cabernet Sauvignon -rypäleestä valmistettu punaviini. Rypäleet kerättiin kolmelta erilliseltä tilalta Mendozasta, jotka kukin tuovat viiniin aromimaailmaan oman osansa. Gualtallaryn (Tupungato, Uco Valley) rypäleet tuovat viiniin mausteisuutta ja intensiivistä marjaisuutta. Los Árboles’n (Tunuyán, Uco Valley) osuu vastaa viinin yrttisistä vivahteista, joka tasapainottaa viiniä ja tekevät siitä raikkaamman. Viimeisenä Agrelo (Luján de Cuyo), joka vastaa rakenteesta ja herkemmästä marjaisuudesta. Tämä kolmen alueen monimuotoinen ja tasapainoinen kokonaisuus kävi lopuksi vielä läpi vuoden tammikypsytyksen, joka vielä osaltaan kehitti ja syvensi viinin makumaailmaa.

Navarro Correas on Argentiinan ensimmäinen premium-viinibrändi ja se on toiminut yli 40 vuotta argentiinalaisen viininvalmistuksen ja –kulttuurin suunnannäyttäjänä.