Navarro Correas Colección Privada Malbec

Navarro Correas Colección Privada Malbec on keskitäyteläinen, hedelmäinen ja hennon mausteinen punaviini, jossa kypsä tanniinisuus tekee viinistä tasapainoisen. Viini eroaa valtaosasta Argentiinan Malbeceista siinä, että se on enemmän Eurooppalaisen viinin tyylinen, ollen ryhdikkäämpi ja vähemmän hilloinen. Maan ensimmäisen Premium-viinitalon Malbec onkin loistava valinta linturuoille, lihaa sisältäville pastoille ja tuhdeille risotoille, sekä puolikoville juustoille. Navarro Correaksen Colección Privada –viinien etikettejä koristaa argentiinalaisten taiteilijoiden teokset.

Argentiinassa, jossa ensimmäiset Malbec-köynnökset istutettiin vuonna 1868, Malbec-lajike viihtyy erinomaisesti. Viiniköynnökset joutuvat kaivautumaan syvälle löytääkseen Andien rinteiden lumesta sulavan veden, jolloin ne tuottavat intensiivisen maukkaita rypäleitä. Colección Privada Malbeciin kerätyt rypäleet on kerätty 650 mmy ja 1060 mmy välillä sijaitsevilta tarhoilta, jonka ansiosta viiniköynnökset ja rypäleet altistuvat suurille yö- ja päivälämpötilan eroille. Rypäleet kypsyvät hitaammin ja ne tuottavat raikkaan hedelmäisiä, elegantteja ja runsaan aromikkaita viinejä. Tammikypsytys on pidetty kevyenä ja kokonaisuus ryhdikkäänä.

Navarro Correas on Argentiinan ensimmäinen premium-viinibrändi ja se on toiminut yli 40 vuotta argentiinalaisen viininvalmistuksen ja –kulttuurin suunnannäyttäjänä.