Mouton Cadet Rosé

Ranskan tunnetuin viinituotemerkki syntyi vuonna 1930 kun nuori Philippe de Rothschild loi viinin omaksi nimikkoviinikseen. Cadet tarkoittaa perheen nuorinta poikaa ja Mouton tarkoittaa lammasta.

Tämä raikas ja laadukas rosé on tehty perinteisistä Bordeaux´n punaisista rypäleistä. Kokeile aperitiivinä, tapasten, sushin tai herkullisten jälkiruokien kera.

Mouton Cadet viini-sarja on vuonna 2017 läpikäynyt täydellisen ulkoasu ja sisältö uudistuksen ajatuksena saada kuluttajaystävällisempia ja modernimpia Bordeaux viinejä markkinoille.

Perinteikäs Rothschildin perheyritys on tunnettu muun muassa ainutlaatuisista Cru Classe -tarhaviineistään ja maailman myydyimmästä Bordeaux-viinistä - Château Mouton Cadet´sta. Talon jo edesmennyt patriarkka Baron Philippe oli koko 1900-luvun merkittävimpiä viinivaikuttajia. Bordeaux’n lisäksi Rothschild valmistaa viinejä myös Etelä-Ranskan Languedocissa ja Chilessä, missä yritys laajensi Almaviva joint venture -projektin innoittamana toimintaansa Chilen Maipo-laaksoon 1990-luvun lopulla.