Montalto Rosso Organic PET 75cl

Tämä kätevä ja kevyt pullo kulkee näppärästi mukana niin mökille, veneelle kuin picnicille. Pehmeä miellyttävä viini joka sopii ruoalle sekä seurusteluun.

Mehevän marjainen, mustaherukkaa, karhunvatukkaa ja kypsiä puolukoita sekä karpaloita aromeiltaan muistuttava tuoksu. Keskitäyteläinen maku toistaa tuoksun marjaisuuden. Viinissä on lisäksi hentoa paahteisuutta ja yrttisyyttä. Alun tasainen maku saa ryhtiä reilusta hapokkuudesta ja pehmeästä tanniinisuudesta.

Tuottaja Barone Montalto on kotoisin Santa Ninfan kaupungista Trapanin alueelta Sisiliasta. Viinitila tuottaa uuden tyylisiä laadukkaita sisilialaisia viinejä kansainvälisille markkinoille. Suomi on yksi tärkeimmistä vientimaista.

Sisilian viinien tyylille tyypillinen runsaus, lämpö ja täyteläisyys muihin italialaisiin viineihin verrattuna ovat saaneet suomalaiset ihastumaan Barone Montalton viineihin.

PET-muovipullo on ekologinen teko, jonka hiilijalanjälki on huomattavasti pienempi ja uudelleen käytettävyys lasipulloja huomattavasti suurempi. PET-pullo on kevyt kantaa mukana ja myös palauttaa kierrätykseen.