Mionetto Prosecco Brut Organic

Mionetto Prosecco DOC Treviso on maailman suosituin Prosecco. Laadukkaat rypäleet luottoviljelijöiltä yhdistettynä viinintekijöiden huippuosaamiseen ja uusimpaan teknologiaan ovat Prosecco-talon menestyksen salaisuus. Pullon viisto etiketti on viinitilalle tunnusomainen ja ilmentää valikoiman hienostuneisuutta. Viinin tuoksussa on aromaattista omenaa sekä erittäin kuivassa maussa raikasta sitrusta, päärynää ja aprikoosia. Kuplien runsaus ja kepeys tekevät siitä täydellisen kuohuvan nautittavaksi milloin tahansa.

Rypäleet tulevat Trevison alueelta koillis-Italiasta ja viini valmistetaan Charmat-menetelmällä, joka mahdollistaa Glera-rypäleiden makujen ja aromien erinomaisen säilymisen. Rypäleiden puristamisen ja ensimmäisen lämpökontrolloidun käymisen jälkeen toinen käyminen tapahtuu hitaasti viileässä suurissa terästankeissa.

Mionetton viinitilan juuret ulottuvat vuoteen 1887, jolloin mestari viinintekijä Francesco Mionetto perusti viinitilan Conegliano-Valdobbiadene DOCG –alueen sydämeen, aaltoilevien kukkuloiden lomaan. Mionetto syntyi Francescon intohimosta ja rakkaudesta kuohuviineihin. Laadukas viini syntyy laadukkaista rypäleistä, jotka saadaan pitkäaikaisten hyvin suhteiden ansiosta paikallisilta tuottajilta. Yli 130 vuoden aikana Mionettosta on kehittynyt alueen lippulaiva ja erityisesti kansainvälisesti arvostettu proseccon tuottaja.