Meukow Xpresso

Meukow Xpresso -likööri on ainutlaatuinen yhdistelmä kahvin luonnollisia aromeja ja Meukow-konjakkia. Meukow Xpresson maku on pehmeä, makea, intensiivisen espressoinen, hennon paahteinen ja appelsiininen

Tsaari Aleksanteri II lähetti Meukowin veljekset, Auguste-Christophen ja Gustaven, Ranskaan ja antoi näille tehtäväksi hankkia hovinsa käyttöön konjakkia. Konjakin kiehtova maailma vei veljekset mukanaan, ja useiden matkojen jälkeen he päättivät perustaa oman kaupallisen toimiston Cognacin kaupunkiin.

Meukow-konjakkitalo on nykyään Costen perheen omistuksessa. Vuonna 1995 Michel Coste lanseerasi markkinoille katseenkääntävän, modernin pantteripullon "La Bouteille Felinin", josta Meukow tänä päivänäkin tunnetaan. Meukowin kellarimestarina toimii Anne Sarteaux, jonka asiantuntemus tulee ilmi sekoitushetkellä. Konjakkitisleiden sekoitus on herkkää taidetta. Se vaatii sekä kokemusta että intuitiota, jotta erilaiset ja eri ikäiset tisleet muodostavat harmonisen ja aromaattisen nektarin.

Meukow-konjakkeja on ollut Suomessa myynnissä ravintoloissa ja väkijuomaliikkeissä jo 1900-luvun alussa, ja Alkon valikoimassakin niitä on ollut vuodesta 1932, jolloin ensimmäiset Alkon myymälät avattiin. Meukow on nykyisin Suomen myydyin konjakkimerkki.