Meukow VSOP Superior

Meukow VSOP Superior on erittäin hienostunut VSOP-konjakki. Grande ja Petite Champagne -alueiden tisleet antavat tuoksua ja eleganssia, kun taas vanhempi Fin Bois -alueen tisle tuo rakennetta, tasapainoa ja pitkän aromin konjakkiin. Se on erittäin tasapainoinen, voimakasarominen ja nautittava korkealaatuinen konjakki. Lämmin, makean hedelmäinen, kevyen kaakaoinen ja hennon yrttinen. VSOP-konjakin tulee olla vähintään neljä vuotta kypsytettyä, mutta Meukow VSOP -konjakkiin on käytetty myös tätä vanhempia tisleitä.

Meukow VSOP on palkittu useissa kansainvälisissä kilpailuissa ja esim. International Wine & Spirit Competitionissa vuonna 2004 se voitti arvostetun Cognac Trophyn eli valittiin kaikista kilpailuun osallistuneista konjakeista parhaimmaksi.

Meukow-konjakkitalo on nykyään Costen perheen omistuksessa. Vuonna 1995 Michel Coste lanseerasi markkinoille katseenkääntävän, modernin pantteripullon "La Bouteille Felinin", josta Meukow tänä päivänäkin tunnetaan. Meukowin kellarimestarina toimii Anne Sarteaux, jonka asiantuntemus tulee ilmi sekoitushetkellä. Konjakkitisleiden sekoitus on herkkää taidetta. Se vaatii sekä kokemusta että intuitiota, jotta erilaiset ja eri ikäiset tisleet muodostavat harmonisen ja aromaattisen nektarin.

Meukow-konjakkeja on ollut Suomessa myynnissä ravintoloissa ja väkijuomaliikkeissä jo 1900-luvun alussa. Meukow on nykyisin Suomen myydyin konjakkimerkki.