Lanson Le Rosé samppanjaa valmistettiin ensimmäisen kerran 1950-luvulla, mikä tekee tästä elegantista ja herkästä viinistä yhden ensimmäisistä roseesamppanjoista. Lanseerauksen jälkeen siitä on tullut yksi rakastetuimmista roseesamppanjoista, sillä Lanson Rose Labelissa yhdistyvät Lansonin samppanjoille tunnusomainen raikkaus ja elegantti pehmeys. Lanson Rosén blendissä on 5% punaviiniä, joka tuo samppanjaan herkän lohenpunaisen värin.
Lanson on yksi maailman vanhimmista samppanjataloista, ja yhä edelleen perheyritys. Lansonin historia alkaa vuodesta 1760, jolloin se vielä toimi nimellä Champagne Delamotte. Viinintekemisen perintö on kulkenut koko talon historian ajan sukupolvelta toiselle, mutta erityisen leiman talon samppanjoille antoi Victor Lanson 1970-luvulla elvyttäessään perinteisen samppanjatekotyylin, johon ei kuulu malolaktinen käyminen. Malolaktisen käymisen välttämisen ja kaikkien viinien vähintään kolmen vuoden pullokypsytyksen ansiosta Lansonin samppanjat ovat poikkeuksellisen raikkaita ja puhdasaromisia. Lansonin pääviinintekijänä ja uniikin tyylin vartijana toimii Hérve Dantan, legendaarisen Jean-Paul Gandonin jalanjäljissä. Pitkän historian omaava talo ei ole jäänyt paikalleen, vaan jatkaa edelleen kehittymistään. Tällä hetkellä yritys panostaa erityisesti kestävään kehitykseen ja kannustaa myös kumppaneitaan ympäristöystävällisempään viininviljelyyn.