Kumala Shiraz Fairtrade 3L BIB

Etelä-Afrikan legendaarisen pöytävuoriston ympäristö on rehevää ja kukoistavaa. Tämä on myös Kumalan koti. Etelä- Afrikka onkin yksi merkittävimmistä viinialueista eteläisellä pallonpuoliskolla. 90 % Etelä-Afrikan viineistä tulevat Western Capesta. Rypäleet on poimittu Kapkaupungin lähiympäristöstä. Rypäleet ovat pääosin peräisin Robertsonin, Swartlandin ja Perdebergin alueilta Viini on kypsynyt osin amerikkalaisissa ja ranskalaisissa tammitynnyreissä.
Shiraz rypäleistä tulee kuumilta leveysasteilta täyteläisiä, mehevän pehmeitä ja hillomaisia viinejä. Tuoksultaan viini on vienon mausteinen, siitä voi aistia herkullista mustaherukkaisuutta ja lempeää hillomaisuutta, sekä kevyttä savuisuutta.
Kumala Shiraz Fairtrade on suutuntumaltaan keskitäyteläinen, mukavan hapokas, siinä on pehmeät tanniinit ja voit aistia maussa tummia marjoja. Viinin maku säilyy suussa miellyttävän pitkään ja suutuntumaa voi kuvailla hienosti sanalla: napakka.
3 litran hanapakkauksesta riittää jaettavaksi ystäville juhannuksena kuin joulunakin. Viini on mitä parhain kumppani possulle, naudalle, pastalle pizzalle, grilliruoille ja varsinkin BBQ-maustetulle lihalle. Jos halutaan liikkua "vaaravyöhykkeellä", niin valmistetaan maitosuklaasta kastike, maustetaan itsetehty burger sillä ja nautitaan tämä elämys Kumala Shiraz Fairtraden vauhdittamana!

Pakkauksen ulkoasun on suunnitellut Maaike Bakker. Bakker (syntynyt 1986 ) on Etelä-Afrikkalainen nuori naistaiteilija, jonka töissä on erilaisia piirustus,- veistos- ja installaatiotaidetta.