Kumala Colombard Chardonnay

Etelä-Afrikan legendaarisen pöytävuoriston ympäristö on rehevää ja kukoistavaa. Tämä on myös Kumalan koti, jossa tehdään laadukkaita viinejä, jotka ovat täynnä luonnetta.

Kumala Colombard Chardonnay on kuiva, mutta runsaan hedelmäinen viini, jonka maussa voi aistia kypsää aprikoosia ja sitruksista hapokkuutta. Viini on monipuolinen ruokaviini, joka on oiva kumppani kana-, pasta- ja salaattiruoille. Erinomainen viini myös sellaisenaan.

Colombard on vaalea rypäle, jota käytettiin ennen etenkin konjakin valmistuksessa. Colombard rypäleestä tehty viini on usein neutraalia ja kevyttä, siitä saadaan raikkaita viinejä, jossa usein omenan, sitruksen aromeita.

Chradonnay on erittäin yleinen ja hyvin tunnettu rypäle maailmalla. Se on äärimmäisen monipuolinen rypäle ja se muuttuukin erilaiseksi aina tekijästä ja maasta riippuen. Kylmällä alueella siitä saadaan raikkaita ja hedelmäisiä viinejä, kun taas lämpimillä alueilla viinistä tulee tuhtia ja täyteläistä ja sitä voidaan tammikypsyttää. Colombard ja Chardonnay ovat yhdessä raikkaan herkullinen yhdistelmä.

Nauti Kumalaa hyvin viilennettynä hyvässä seurassa ja maistat Etelä-Afrikan kuuman auringon!