Kiwi Cuvee Pinot Noir

Moderni ranskalainen viini, joka nostaa esille rypäleelle tyypilliset ominaisuudet. Pinot Noir on keskitäyteläinen ja vähätanniininen, marjaisan mausteinen viini.

Kiwi Cuvée on moderni ranskalainen viinisarja, jossa yhdistyy perinteinen ranskalainen viiniosaaminen moderniin, uuden maailman viinintekotyyliin. Nimi Kiwi viittaa uusiseelantilaiseen viinintekijään, joka oli mukana kehittämässä viinejä. Sarjan Pinot Noir on moderni ranskalainen versio klassisesta rypälelajikkeesta. Rypäleet on kerätty yöllä tai aikaisin aamulla korkean laadun takaamiseksi. Muutamien päivien kylmämaserointi, jonka jälkeen lyhyt käyminen tammessa. Kiwi Cuvée Pinot Noir sopii hyvin erilaisten lihapatojen tai hieman viilennettynä vaikkapa paistetun lohen kanssa tarjottavaksi.

Maison Lacheteau on erikoistunut etenkin Loiren alueen viinien tuottamiseen. Hyödyntämällä tietotaitoa alueen erityispiirteistä valikoimana kuuluu kattava kokoelma laadukkaita viinejä Loiren alueelta, niin kuohuviinejä kuin still-viinejäkin.