Kärppäviini Pinot Grigio

"Viini kuin ketterä keskushyökkääjä. Vikkelästi luukulle ja sisään!"

Upea, nopea, raikas ja kuiva Pinot Grigio Kärppä-faneille nautiskeltavaksi!
Tarina Kärppäviini Pinot Grigion taustoista: Pinot Grigio tarhat sijaitsevat Belicen-laaksossa läntisessä Sisiliassa, lähellä Santa Ninfassa sijaitsevaa tuotantolaitosta. Maaperä näillä noin 500 metrin korkeudella merenpinnasta sijaitsevilla tarhoilla on vanhaa merenpohjaa, pääosin hyvin vettä läpäisevää kalkkikiven ja hiekan sekoitusta. Korkeus merenpinnasta, ja suhteellinen viileys auttaa köynnöksiä tuottamaan aromikkaita ja luonteikkaita rypäleitä.

Viini on tukevasti hedelmäinen ja raikas. Se liikkuu lasissa ja suussa ketterän keskushyökkääjän lailla. Sekä tuoksussa että maussa kilvoittelevat omenan, päärynän ja ehkäpä melonin aromit, sekoittuen kepeän kukkeaan mausteisuuteen. Kärppäviini Pinot Grigiossa on ylivoiman tunnelma ja voittamisen meininki!
Kärppäviini Pinot Grigio on parhaimmillaan nopeissa hyökkäyksissä, haastavissa alivoimatilanteissa ja ennen kaikkea omassa aitiossasi kotisohvallasi. Kärppäotteluiden vauhdittamisen lisäksi se sopii loistavasti raikkaiden salaattien, kanan, vähärasvaisen kalan ja pastojen seuraksi.