JP. Chenet Ice Edition

J.P.Chenet Ice Edition Sparkling Demi-Sec on aivan uudenlainen kuohuviini, joka tarkoitettu nautittavaksi isosta viinilasista jäiden kera! Jäät korostavat sen maun hedelmäistä aromikkuutta ja hapokkuutta tehden siitä tasapainoisen ja raikkaan kokonaisuuden. Se on täydellinen valinta iloisiin yhteisiin hetkiin, juhliin ja piknikille. Tyylikäs pullo herättää huomiota, ja se sopii erinomaisesti vaikkapa tuliaisiksi vierailulle, tupaantuliaisiin tai valmistujaisiin. Huom: Piccolo-pullo

Helposti lähestyttäviä, parhaan hinta-laatusuhteen, kuluttajaystävällisiä viinejä, oli ranskalaisen perheyrityksen Les Grands Chais de France’n perustajan ja omistajan Joseph Helfrichin visio, kun hän visioi Chenet viiniperheen. Vuonna 1984 lanseeratun JP. Chenet'n pullomallina toimivat Josephin isän kellarista löytyneet vanhat konjakkipullot, joiden epäsymmetristä muotokieltä erottuvat Chenet pullot jäljittelevät.

Les Grands Chais de France on ranskalainen perheomisteinen yhtiö, jonka Joseph Helfrich perusti vuonna 1979. Yhtiö tekee yhteistyötä viininviljelijöiden kanssa ympäri Ranskan, mm alueilla: Alsace, Jura, Diois, Languedoc, Bordeaux, Loiren laakso ja Burgundi. Lisäksi yhtiö omistaa yli 2000 hehtaaria viinitarhoja ympäri Ranskan. Viime aikoina yhtiö on panostanut vahvasti viinintekijätiimiin erinomaisen laadun varmistamiseksi. Lisäksi yhtiö keskittyy ympäristöasioihin, mm lisää luomutuotantoa ja paikallisia ympäristösertifikaatteja.