Johnnie Walker Green Label

Sekoitus Speysiden, Highlandin, Lowlandin ja Islayn vähintään 15 vuotta kypsytetyistä viskeistä. Maku on täyteläinen, jossa leikattua ruohoa ja tuoretta puun savua, pippuria, vaniljaa sekä santelipuuta.
Täydellisen uniikki sekoite, jossa yhdistyy Taliskerin, Linkwoodin, Gragganmoren ja Caol Ilan tunnistetut tyylit. Blendin uniikkia makua ei olisi mahdollista saavuttaa single malt viskinä.

John Walkerin historia alkaa vuodesta 1820, jolloin John Walker perusti elintarvikekaupan Glasgow'sta etelään sijaitsevaan Kilmarnockin kaupunkiin. Varsinainen viskibisnes alkoi kuitenkin vasta Johnin pojan Alexanderin tultua osakkaaksi vuonna 1856. Vuoteen 1889 mennessä ruokakauppiassuvusta oli tullut viskitislaajadynastia. Nykyään Johnnie Walker on maailman suurimpia sekä tunnetuimpia viskibrändejä.

Viskilaatujen sekoittaminen on osaksi taidetta ja osaksi tiedettä, ja tästä Walkerin suvulla on monen sukupolven kokemus. Johnnie Walker on ainoa blended-viski maailmassa, jolta löytyy sekoitteistaan single malt -viskejä kaikista Skotlannin neljästä kulmasta. Tämä takaakin uniikin vivahteikkaan makuelämyksen Johnnie Walkerin nauttijoille