Johnnie Walker Blue Label

John Walkerin poika, Alexander, oli tunnettu intohimostaan voimakkaiden ja rikasaromisten viskien valmistukseen. Hänen filosofiansa oli valmistaa niin laadukas viski, ettei mikään toinen markkinoilla kilpaileva viski nousisi sen edelle. Tämä skottiviskien taideteos on sekoitus noin viittätoista huippulaadukasta viskiä, joista osa on yli 50 vuotta vanhoja.

Blue Label on valmistettu maailman harvinaisimmista viskitisleistä. Jokainen pullo on niin harvinainen ja ainutlaatuinen, että ne ovat numeroitu. Ominaisuuksiltaan Blue Label on miedon savuinen, mausteinen ja aromikas blended-viski, jonka sielu on Highlandin alueen harvinainen Royal Lochnagar -mallasviski.

John Walkerin historia alkaa vuodesta 1820, jolloin John Walker perusti elintarvikekaupan Glasgow'sta etelään sijaitsevaan Kilmarnockin kaupunkiin. Varsinainen viskibisnes alkoi kuitenkin vasta Johnin pojan Alexanderin tultua osakkaaksi vuonna 1856. Nykyään Johnnie Walker on maailman suurimpia sekä tunnetuimpia viskibrändejä.

Viskilaatujen sekoittaminen on osaksi taidetta ja osaksi tiedettä, ja tästä Walkerin suvulla on monen sukupolven kokemus. Johnnie Walker on ainoa blended-viski maailmassa, jolta löytyy sekoitteistaan single malt -viskejä kaikista Skotlannin neljästä kulmasta. Tämä takaakin uniikin vivahteikkaan makuelämyksen Johnny Walkerin nauttijoille.