Johnnie Walker Black Label

Johnnie Walker Black Label on sekoite 40:stä hienosta mallas- ja jyväviskistä Skotlannin neljästä kulmasta, joita on kypsytetty vähintään 12 vuotta tammitynnyreissä. Johnnie Walker Black Labelilla on pehmeä ja syvä maku. Viski sopii tilanteeseen kuin tilanteeseen, kotiin tai illanviettoon ystävien kanssa. Ja mainittakoon, että Black Label tunnetaan myös itse Winston Churchillin lempiviskinä.

Johnnie Walker Black Label on maailman johtavin premium-laatuinen skottiviski, jonka moniulotteinen maku tekee siitä hyvin monipuolisen. Maussa on rikkaita hedelmiä, vaniljaa ja mietoa savuisuutta. Jälkimaku on Johnnie Walkerille tunnusomaisen pitkä, viipyilevä sekä savuinen.

John Walkerin historia alkaa vuodesta 1820, jolloin John Walker perusti elintarvikekaupan Glasgow'sta etelään sijaitsevaan Kilmarnockin kaupunkiin. Varsinainen viskibisnes alkoi kuitenkin vasta Johnin pojan Alexanderin tultua osakkaaksi vuonna 1856. Nykyään Johnnie Walker on maailman suurimpia sekä tunnetuimpia viskibrändejä.

Viskilaatujen sekoittaminen on osaksi taidetta ja osaksi tiedettä, ja tästä Walkerin suvulla on monen sukupolven kokemus. Johnnie Walker on ainoa blended-viski maailmassa, jolta löytyy sekoitteistaan single malt -viskejä kaikista Skotlannin neljästä kulmasta. Tämä takaakin uniikin vivahteikkaan makuelämyksen Johnny Walkerin nauttijoille.