J. WALKER RED LABEL 35cl40%

Johnnie Walker Red Label toi Johnnie Walkerin viskit maailmalle. Walkerin suku on käyttänyt skotlantilaisten viskien asiantuntemustaan kehittääkseen vahvemman ja luonteikkaamman maun. Johnnie Walker Red Label on skotlantilainen blended-viski, joka on valmistettu 30:stä mallas- ja viljaviskistä. Se on yhdistelmä kevyitä viskejä Skotlannin itärannikolta sekä enemmän turvepitoisia viskejä lännestä, jotka ovat taitavasti tasapainotettu luoden ainutlaatuisen syvän maun.

Red Label on savumaltainen, selkeä ja raikas viski. Eksoottinen yhdistelmä mausteista kanelia, mustapippuria sekä aavistus vaniljaa. Jälkimaku on Johnnie Walkerille tunnusomaisen pitkä, viipyilevä sekä savuinen.

John Walkerin historia alkaa vuodesta 1820, jolloin John Walker perusti elintarvikekaupan Glasgow'sta etelään sijaitsevaan Kilmarnockin kaupunkiin. Varsinainen viskibisnes alkoi kuitenkin vasta Johnin pojan Alexanderin tultua osakkaaksi vuonna 1856. Nykyään Johnnie Walker on maailman suurimpia sekä tunnetuimpia viskibrändejä.

Viskilaatujen sekoittaminen on osaksi taidetta ja osaksi tiedettä, ja tästä Walkerin suvulla on monen sukupolven kokemus. Johnnie Walker on ainoa blended-viski maailmassa, jolta löytyy sekoitteistaan single malt -viskejä kaikista Skotlannin neljästä kulmasta. Tämä takaakin uniikin vivahteikkaan makuelämyksen Johnny Walkerin nauttijoille.